Divertisment

Chris Hemsworth devine Hulk Hogan

Chris Hemsworth se pregateste de un rol cu adevarat inedit, el fiind nevoit sa devina Hulk Hogan. El este de parere ca transformarea sa va fi una remarcabila, actorul fiind pregatit de aceasta transformare. Il va astepta o lunga perioada de antrenamente intense pentru biopicul in care il va juca pe Hulk Hogan. Inca din luna februarie se stia de faptul ca actorul care l-a jucat pe Thor in ultimele filme Marvel a obtinut acest nou rol inedit.

El a spus ca va avea nevoie de mult timp pentru a se pregati de acest rol datorita numeroaselor cerinte fizice pe care rolul le va presupune. El a mai adaugat si faptul ca acest rol este ceva ce nu se poate face fara o implicare totala. Va fi totusi distractiv pentru acesta, el fiind pregatiti pentru acest rol inedit. Transformarea sa va fi una remarcabila, actorul fiind pregatit pentru ceea ce-i pregatesc regizorii, in ceea ce priveste acest rol. Hemsworth a mai explicat si cum a luat nastere acest proiect, el luand nastere astfel dupa ideea lui Todd Philips care va sta la carma proiectului.

Todd Philips este cel care a venit cu ideea realizarii unui astfel de proiect, care se dorea initial a fi un serial TV. Producatorii s-au gandit astfel initial ca filmul sa fie un serial, dar pe masura ce a mai trecut timpul si au analizat optiunile, s-au gandit ca un film va avea un impact mai mare. Scenariul filmului nu este inca gata, dar se mai lucreaza la el. Proiectul se afla astfel intr-o faza preliminara, dar deja s-au stabilit unele obiective, iar el se apropie de final.

Din scenariu, se va infatisa viata celebrului wrestler, dar si actor, ocolind controversele care i-au umbrit cariera. Chiar si Hogan a considerat ca Hemswoorth este potrivit pentru un astfel de rol. El a spus ca in posibilitatea portretizarii sale intr-un film, s-ar bucura ca rolul sau sa fie jucat de actorul din Thor. Se pare ca chiar acest lucru se va intampla, actorul care a jucat si in Thor, portretizandu-l pe Hulk Hogan. Deocamdata nu se mai stiu prea multe detalii cu privire la acest film. Ramane de vazut ce vor avea de gand producatorii sai si care va fi directia spre care se va indrepta filmul. Fanii suint incantati de acest film, dar si nerabdatori in acelasi timp. Acest film va fi unul cu siguranta foarte reusit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *