Divertisment

Următorul film Christopher Nolan va fi unul unic

Christopher Nolan pregateste un proiect unic, acest nou film al sau fiind considerat deja a fi un film cum nu s-a mai vazut. Acest blockbester va fi unul inovator de actiune. Protagonistul acestui blockbuster va fi Robert Pattinson. Acest actor este cunoscut in special datorita rolurilor sale din Twilight, el spunand ca acest film va fi unul cu adevarat special. El nu se va compara cu nici un film pe care l-ati vazut in ultimii ani. Acest film va fi un film cat trei filme, actorul mai adaugand si ca oamenii trebuie sa se astepte la ceva cu adevart special din partea acestui film.

Un lucru care nu se stie pana acum este daca Pattinson s-a referit la structura filmului sau la cat de mult va dura acest film. Un lucru este posibil si anume ca un astfel de film va putea ajunge sa fie unul mai mare, de 6 ore. Cu toate acestea, daca acest lucru va fi real, atunci cel mai sigur filmul va fi impartit in doua parti. In momentul in care actorul a citit scenariul filmului, se spune ca cei de la Warner Bros l-au incuiat intr-o camera, astfel incat detaliile filmului sa nu paraseasca acea camera. Publicul si presa au fost tinuti astfel departe de orice informatie cu privire la acest film inedit care va fi creat de Nolan.

Acest film va fi o adevarata aventura care va purta publicul prin toata lumea. El se va asemana pe alocuri cu Inception, insa implica si continuumul spatio-temporal. Productia acestui film va incepe in aceasta vara, iar lansarea sa va fi programata pentru anul 2020. Nu se stiu insa foarte multe cu privire la acest film. Cu toate acestea, el este considerat a fi un film care va avea un mare impact asupra tuturor persoanelor interesate de acesta. Pattinson isi promoveaza acum noul sau film High Life, film ce s-a lansat deja in SUA. Actorul a mai filmat intre timp pentru doua filme, acestea fiind prevazute pentru a aparea in perioada urmatoare.

Ramane de vazut care va fi viitorul filmului produs de Nolan. Atat fanii, cat si criticii au niste pareri destul de bune cu privire la acest film. Ei se asteapta ca acesta sa iasa in evidenta, de aceea sunt convinsi ca acest film va reusi sa fie unul foarte apreciat. Mai trebuie sa asteptam un an pana cand acest film va aparea.

Lasă un răspuns